Професійне знання комп’ютерної техніки - запорука успіху у пошуку роботи та у розвитку кар’єри!

середу, 21 листопада 2012 р.

Інформаційно-комунікаційні технології в навчальному процесі

    Потужний потік нової інформації, реклами, застосування комп'ютерних технологій на телебаченні,  розповсюдження ігрових приставок, електронних іграшок і комп'ютерів надають велику увагу на виховання   дитини і її сприйняття навколишнього світу. Тому, сьогодні, з огляду на сучасні реалії, вчитель повинен вносити в навчальний процес нові методи подачі інформації. Виникає питання, навіщо це потрібно. Мозок дитини, налаштований на отримання знань у формі розважальних програм по телебаченню, набагато легше сприйме запропоновану на уроці інформацію за допомогою медіа засобів. 
     Продовження...

3 коментарі :

Unknown сказав...

Повністю з Вами погоджуюсь, щодо використання ІКТ у нвчальному процесі. Намагаюсь сама використовувати на уроках інформаційні технології.Дякую за статтю.

Наташа сказав...

Дійсно, учні краще сприймають і засвоюють новий матеріал за допомогою ІКТ. Дуже добре, що у Старокостянтинівському професійному ліцеї впроваджуються у навчальний процес різноманітні комп'ютерні технології. Це дає учням можливість творчого розвитку та самореалізації.

Unknown сказав...

Дійсно використання ІКТ на уроках дає гарні результати. Учні з великим задоволенням працюють на уроці, створюють різні презентації. А коли зацікавлені і задоволені діти, той вчитель задоволений гарним результатом.

Дописати коментар